Connect with us

ACTUALITATE

Au început angajările pe bază de concurs la SJU Târgu Jiu

Postat acum

on

Au început angajările pe bază de concurs la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Unitatea medicală a oprit angajările fără concurs, din pandemie, și a trecut la angajări pe bază de concurs.

Așadar, au fost scoase la concurs opt posturi pentru angajarea de personal pe perioadă nedeterminată. Este vorba de:

 • două posturi de asistent medical debutant generalist la Secția Cardiologie;
 • un post infirmier debutant la Secția Cardiologie;
 • un post magazioner la Serviciul Aprovizionare,Transport, Achiziții publice-contractare;
 • un post muncitor calificat, treapta profesională I – electrician la Formația de întreținere și reparații instalații sub presiune;
 • un post muncitor calificat, treapta profesională lll – electrician la Formația de întreținere și reparații instalații sub presiune,
 • două posturi muncitor necalificat la Blocul alimentar.

Dosarele vor putea fi depuse până în data de 17 iunie. Potrivit conducerii SJU Târgu Jiu, selecția de dosare va avea loc în data de 18 iunie, când vor putea fi depuse și contestațiile. Proba scrisă și interviul va avea loc între 28 iunie și 13 iulie, în funcție de posturile scoase la concurs.

Totodată, au fost declanșate procedurile pentru organizarea concursurilor pentru șefi de secții la unitatea medicală. Mai exact, este vorba de 15 posturi de șefi de secție pentru care pot fi depuse dosarele, concursul urmând să aibe loc luna viitoare. Concursul va avea loc pentru ocuparea funcțiilor de șef la următoarele secții:

 • Endocrinologie;
 • Neonatologie;
 • Neurologie;
 • ATI I;
 • Chirugie generală I;
 • ATI II;
 • ORL;
 • Oftalmologie;
 • Recuperare, medicină fizică și balneologie;
 • Boli Infecțioase;
 • Dermato-venerologie;
 • Laborator radiologie și imagistică medicală;
 • Laborator Explorări funcționale;
 • Serviciul Anatomie patologică;
 • Serviciul Medicină Legală.

Până în momentul de față au fost validate dosarele pentru nouă posturi.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CEO rămâne de azi doar cu 5 grupuri energetice

Postat acum

on

Complexul Energetic Oltenia rămâne de astăzi doar cu 5 grupuri energetice. Au fost închise grupul energetic numărul 3 de la Termocentrala Rovinari și grupul energetic 7 de la Termocentrala Turceni. Un lider sindical din CEO se întreabă cum vor rezista cei peste 11.000 de salariați doar din vânzările de energie ale grupurilor rămase în prezent la companie.

„Încă două grupuri energetice pe cărbune, închise de la 1 iunie 2023!
Iată cum SISTEMUL/PUTEREA POLITICĂ prin Guvernul României, merge înainte cu închiderea activității de producere a energiei electrice pe bază de cărbune, precum un tanc sovietic!
Țin să vă reamintesc că începând cu cel puțin din anul 2012, atunci când a fost creat Complexul Energetic Oltenia, s-au închis 7 grupuri și s-au pierdut aproximativ 9 mii de locuri de muncă, fără să fie emisă nici măcar o decizie de pensionare pe legea nr.197/2021! Asta pentru a combate trompetele SISTEMULUI care o țin langa cu manipularea precum că legea care recunoaște condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile salariații din subunitățile de producție ale C.E.Oltenia, este o lege care închide compania!
Oameni buni și stimați colegi, treziți-vă măcar acum când suntem deja pe marginea prăpastiei și conștientizați faptul că începând de mâine rămânem aproximativ 11.200 de salariați care va trebui să muncim doar pe 5 grupuri energetice, în cel mai fericit caz!
Guvernul României nu ne oferă nici cea mai mică alternativă, din punct de vedere social și economic, alternativă care să meargă în paralel cu acest PROGRAM DE ÎNCHIDERE !
Nici măcar legea nr.197/2021 nu vor să o respecte și să o aplice, cu toate că este o lege CONSTITUȚIONALĂ, publicată în Monitorul Oficial și reconfirmată printr-o DECIZIE de aplicare a Înaltei Curți de Casație și Justiție!
Voi chiar continuați să îi mai credeți pe cei care continuă să vă mintă și să vă manipuleze spunându-vă să stați liniștiți că totul o să fie bine în ceea ce privește viitorul nostru în această activitate!?”, conform lui Manu Tomescu, lider sindical în cadrul Termocentralei de la Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Protest în fața CEO

Postat acum

on

De către

Un protest are loc în fața sediului Complexului Energetic Oltenia. Câteva zeci de persoane, cu steaguri și pancarte în mâini, au blocat trotuarul.
Revenim cu informații de la fața locului!

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Autobuze electrice, la Rânca. Când intră în circuit

Postat acum

on

De către

Patru autobuze electrice urmează să ajungă la Novaci, pentru a fi introduse în circulație, pe traseul spre Rânca. Investiția în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, de modernizare a transportului public în comun în orașul Novaci, a ajuns la un procent de realizare de 30%. Proiectul prevede amenajarea a două autogări și o autobază. Primarul Dumitru Leuștean spune că autobuzele electrice trebuie să ajungă în Novaci, la finalul acestui an, iar cursele vor începe de anul viitor, atunci fiind și termenul de finalizare a proiectului de cinci milioane de euro.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR