Connect with us

EVENIMENTE

Au furat o mașină și s-au plimbat 200 de km cu ea

Postat acum

on

Un bărbat din comuna Cătunele a anunțat poliția, după ce, în noaptea de 10/11 octombrie, autori necunoscuți i-au sustras din fața locuinței autoturismul, s-au deplasat cu el aproximativ 200 de kilometri și, ulterior, l-au adus înapoi. În aceeași noapte, hoții au pătruns prin forțarea unei uși, în incinta unei societăți comerciale din comuna Cătunele, de unde au sustras 70 pachete țigarete, suma de 200 lei și două telefoane mobile. „În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri de 29 și 22, ambii din localitatea Cătunele, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și furt calificat. În urma administrării probatoriului, la data de 17 octombrie a.c., polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe cei doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și furt calificat”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR