Connect with us

ACTUALITATE

Au deschis un centru de vaccinare în Târgu Jiu, pentru un vaccin nou. Vezi unde!

Postat acum

on

Direcția de Sănătate Publică Gorj a deschis un centru de vaccinare anti-Covid, la sediul instituției, din strada 22 Decembrie 1989. Programului centrului de vaccinare este cuprins în intervalul orar 09:00 – 13.00, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale. „La Centrul de vaccinare anti-COVID, din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj, va fi administrat noul vaccin COMIRNATY ORIGINAL/OMICRON BA.4-5-Pfizer BioNTech. Acest vaccin este indicat doar persoanelor cu vârste peste 12 ani, cărora li s-a administrat cel puțin o schemă primară de vaccinare împotriva COVID-19. Vaccinul poate fi administrat la cel puțin 3 luni după cea mai recentă doză de vaccin împotriva COVID-19. Se administrează doar după schema primară deoarece se bazează pe imunitatea dobândită pe tulpina inițială de COVID”, anunță reprezentanții DSP Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat cu mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central cu ocazia Festivalului Luminii. Evenimentul se va desfașura sâmbată, 23 septembrie, în intervalul 16:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVII-a la nivel național și la cea de-a XII-a ediție desfășurată în Târgu Jiu. Organizatorul este Organizația Cercetașii României.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Zeci de elevi gorjeni, amendați pentru fumat

Postat acum

on

De către

Zeci de elevi, de la școli din județul Gorj, au fost sancționați, după ce au fost prinși că fumau în unitățile de învățământ. De la începutul noului an școlar, jandarmii gorjeni au amendat 20 de tineri liceeni. ”În primel opt zile, de la debutul anului, colegii noștri au sancționat 20 de elevi, toți de la licee”, a declarat locotenent colonelul Eugen Brânzan, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.
Legislația din țara noastră interzice fumatul în unitățile școlare, însă elevii cred că pot scăpa neobservați și nepedepsiți. Potrivit datelor oficiale, peste 40 la sută dintre fumătorii din România au acest viciu dinainte de a împlini 18 ani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Acoperișul unui bloc din zona Autogării Târgu Jiu, pericol public

Postat acum

on

De către

Locatarii unui bloc din municipiul Târgu Jiu avertizează că acoperișul imobilului lor este un pericol atât pentru locatari cât și pentru trecători. Acoperișul este degradat și sta să cadă. Cetățenii consideră că asociația de locatari trebuie să intervină dar și autoritatea locală.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR