Connect with us

MONDEN

Atmosfera Untold, la Deep In The Park 2: Show incendiar cu DJ Optick, vineri seara în Aventura Parc Drăguțești

Postat acum

on

Organizatorii Deep In The Park anunță o altă seara incendiară, vineri, la Drăguțești, în Parc Aventura. Se continua astfel seria evenimentelor mari, organizate sub acest  concept, de această dată urcând pe scenă un DJ ce a fost prezent la Untold.

Este vorba despre 𝔻𝕁 𝕆𝕡𝕥𝕚𝕔𝕜, care va realiza pentru public un show incendiar, la Aventura Parc Drăguțești (în apropiere de Targu Jiu). Biletele pentru eveniment au fost aproape epuizate, asta deoarece organizatorii au anunțat că aduc, vineri, atmosfera Untold în Targu Jiu.

Reamintim că la primul eveniment au fost în parc peste 1350 de persoane iar acum se anunță peste 2000.

Biletele se vor achiziționa de la intrare (40 RON). Și acum, organizatorii pun la dispoziția participanților o suprafață de 7 hectare ca ring de dans și peste 500 de locuri de parcare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Uite cât de mare s-a făcut fiul Mariei Constantin!

Postat acum

on

De către

Fiul Mariei Constantin a împlinit 13 ani. Codruț a fost aniversat, ieri, de familie. Băiatul din prima căsătorie a cunoscutei interprete, cu Ciprian Tapotă, este crescut de familia tatălui. După divorțul părinților, copilul a rămas în Gorj, unde a fost crescut de tată, împreună cu bunicii, și ei renumiți rapsozi din Lelești.

Maria Constantin s-a recăsătorit, după divorțul de Ciprian Tapotă, însă nici a doua căsnicie nu a durat. Recent, frumoasa cântăreață a confirmat că s-a logodit cu noul ei iubit, cu care a fost surprinsă, în ultima vreme.

Continuă să citeşti

MONDEN

Primarul din Târgu Jiu, cu fiicele în prima zi de școală

Postat acum

on

De către

Primarul din Târgu Jiu a mers azi la școală mezinei familiei. Marcel Romanescu și-a însoțit fiica cea mică, la Liceul „Tudor Vladimirescu”, unde este elevă. Alături de sora mai mică a fost și fiica cea mare a edilului, Alexandra, care a absolvit aceeași unitate de învățământ și acum este studentă la o facultate din București.

Continuă să citeşti

MONDEN

Doi tineri marinari s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Postat acum

on

De către

Doi târgujieni s-au întors acasă pentru a se căsători. Adrian Stoian și Georgiana Munteanu – Șontea sunt angajați ai Marinei Militare. S-au născut la Târgu Jiu și tot aici au ales să-și unească destinele, în fata Porții Sărutului. „A fost o onoare și o plăcere să oficiez această căsătorie și le urez celor doi mulți ani fericiți împreună, sănătate și prosperitate!Casă de piatră!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR