Connect with us

EVENIMENTE

Exclusiv! Asistentă medicală din Ionești, ridicată de mascați

Postat acum

on

Florentina Uță, asistent medical la cabinetul medicului de familie din Ionești, a fost ridicată astăzi de mascați. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore după ce anchetatorii i-au făcut flagrant, salariata fiind acuzată pentru ,,vaccinare la chiuvetă”, crede chiar medicul de familie pentru care lucra femeia de 52 de ani.

Interesant este că mascații i-au făcut percheziție acasă asistentei dar și la cabinet și i-au găsit asupra ei o sumă de bani și 130.000 de lei la domiciliul din localitate. Aceasta este acuzată că elibera adeverințe false de vaccinare, fără a efectua de fapt vaccinul anti Covid. Anchetatorii de la DGA au stat opt ore astăzi în Ionești.

Asistenta este una cu vechime în localitate, spun localnici, femeia fiind căsătorită la Ionești. Oamenii vorbesc că această elibera fie adeverințe false fie nu administra vaccin și au menționat că aceasta ar fi fost depistată cu bani marcați în buzunar.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR