Connect with us

ACTUALITATE

Arest preventiv pentru tâlharii care s-au dat în stambă la Turburea

Postat acum

on

În urma probatoriului administrat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, față de cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 31 de ani, din județele Caraș Severin și Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile. Este vorba despre

La data de 17 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 31 de ani din județele Caraș Severin și Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată. Este vorba despre indivizii care au pătruns într-un magazin din Turburea, au imobilizat gestionara și au sustras din unitate 20.000 de lei.

Cum s-a comis infracțiunea!

Încă de ieri, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 22 decembrie 2022, doi dintre aceștia, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din comuna Turburea, unde unul dintre ei ar fi imobilizat lucrătoarea gestionară, iar celălalt ar fi sustras suma de 20.000 lei bani proveniți din încasări, cu complicitatea celui de-al treilea, care i-ar fi transportat la locul faptei. Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea unității de parchet competente, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor trei bărbați.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Accident la Iezureni, pe fondul vremii nefavorabile

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu. Totul, pe fondul vremii nefavorabile. Sunt doar pagube materiale în urma acestui accident rutier.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O haită de câini și-a făcut culcuș vizavi de Tribunalul Gorj

Postat acum

on

De către

Tot mai mulți cetățeni reclamă prezența câinilor fără stăpân, adunați în haite, pe străzile municipiului Târgu Jiu, inclusiv în zona centrală a orașului. O astfel de situație este semnalată în parcul de lângă Muzeul Județean, vizavi de Tribunalul Gorj.

Oamenii susțin că patrupedele adunate în haite sunt de necontrolat, că ar fi periculoase și se tem să nu fie mușcați. De altfel, potrivit unei statistici a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în fiecare zi din acest an, o persoană a fost mușcată de un câine, victima primind îngrijiri medicale la SJU.

Autoritatea locală pare că nu găsește însă soluții la această problemă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plecat la medic, căutat de poliție

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 72 de ani, din Motru, este dat dispărut, după ce a plecat la medic, la Cluj și nu s-a mai întors acasă. „La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe Nicolae de 72 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 25 ianuarie a.c., ora 05:00, cu un autocar înspre municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, unde avea o programare la un cabinet medical.
După ce s-a prezentat la cabinetul medical, bărbatul nu a mai răspuns la telefon”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR