Connect with us

EVENIMENTE

Arest preventiv pentru bărbatul acuzat că a omorât o femeie în Dănești și a abandonat-o în grădină

Postat acum

on

Bărbatul din comuna Dănești, acuzat că și-a omorât vecina și apoi a lăsat corpul femeii în curte, unde a fost mușcat de câini, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Reținut inițial, săptămâna trecută, când anchetatorii au descoperit omorul, suspectul a fost dus în arest, după ce a trecut pe la Urgențe, deoarece avea tăieturi la mâini. A fost transferat apoi la Psihiatrie, pentru evaluări. Bărbatul este acuzat că și-a lovit în cap vecina, cu care obișnuia să consume alcool, apoi a târât trupul femeii în grădină, unde a fost găsit după câteva zile, sfâșiată de câini.

Agresorul este cunoscut cu probleme legate de consumul de alcool și chiar urmase un program de dezalcoolizare.

Publicitate
Comentarii

2 Comments

  1. Calotă Dana

    31 octombrie 2022 at 10:08

    Verișoara mea primară a fost violată, bătută, omorâtă cu bestialitate și dusă în grădină cu s-o mănânce câini . Acei criminali trebuie să plătească în pușcărie (sau aceeași soartă cu a ei ) Nu te voi uita niciodată Valica Calotă

  2. Calotă Dana

    31 octombrie 2022 at 10:10

    Verișoara mea primară a fost violată, bătută, omorâtă cu bestialitate și dusă în grădină s-o mănânce câini . Acei criminali trebuie să plătească în pușcărie (sau aceeași soartă cu a ei ) Nu te voi uita niciodată Valica Calotă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Cutremur puternic în Gorj!

Postat acum

on

Un cutremur puternic a avut loc în urmă cu puțin timp în Gorj. Seismul a avut o magnitudine de 4,9 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 15 kilometri, potrivit INFP. Elevii din câteva școli din Târgu Jiu au fost evacuați din sălile de clasă.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiu de la hota din apartament

Postat acum

on

De către

Pompierii au fost alertați de locatarii unui bloc din Motru, după ce au văzut că de la etajul 4 iese fum. Echipajul ajuns la fața locului a constatat că de vină era o hotă. “Am avut sesizat un incendiu izbucnit la in apartament situat la etajul 4 al unui bloc din municipiul Motru. Au fost direcționate in sprijinul echipajelor de la Motru o autoplatforma pentru lucru la inaltimi si o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, dar sunt întoarse din traseu pentru ca echipajele de la Motru au constatat ca incendiul se manifesta la o hota si nu exista niciun pericol”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Înecat în lacul de lângă casă

Postat acum

on

De către

Un bătrân din Albeni a fost găsit mort în lacul de lângă casă. Vecina bărbatului a sunat la 112, când a văzut hainele bărbatului în vârstă de 72 de ani, pe marginea heleșteului. “La fata locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu care au intervenit cu ajutorul unei ambarcațiuni si a motopompelor pentru căutarea barbatului. Din pacate, barbatul in varsta 72 de ani a fost gasit inecat, fara semne vitale”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR