Connect with us

EVENIMENTE

Arest preventiv pentru bărbatul acuzat că a omorât o femeie în Dănești și a abandonat-o în grădină

Postat acum

on

Bărbatul din comuna Dănești, acuzat că și-a omorât vecina și apoi a lăsat corpul femeii în curte, unde a fost mușcat de câini, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Reținut inițial, săptămâna trecută, când anchetatorii au descoperit omorul, suspectul a fost dus în arest, după ce a trecut pe la Urgențe, deoarece avea tăieturi la mâini. A fost transferat apoi la Psihiatrie, pentru evaluări. Bărbatul este acuzat că și-a lovit în cap vecina, cu care obișnuia să consume alcool, apoi a târât trupul femeii în grădină, unde a fost găsit după câteva zile, sfâșiată de câini.

Agresorul este cunoscut cu probleme legate de consumul de alcool și chiar urmase un program de dezalcoolizare.

Publicitate
Comentarii

2 Comments

  1. Calotă Dana

    31 octombrie 2022 at 10:08

    Verișoara mea primară a fost violată, bătută, omorâtă cu bestialitate și dusă în grădină cu s-o mănânce câini . Acei criminali trebuie să plătească în pușcărie (sau aceeași soartă cu a ei ) Nu te voi uita niciodată Valica Calotă

  2. Calotă Dana

    31 octombrie 2022 at 10:10

    Verișoara mea primară a fost violată, bătută, omorâtă cu bestialitate și dusă în grădină s-o mănânce câini . Acei criminali trebuie să plătească în pușcărie (sau aceeași soartă cu a ei ) Nu te voi uita niciodată Valica Calotă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR