Connect with us

ACTUALITATE

Arcani: Accident cu două victime

Postat acum

on

Un eveniment rutier a avut loc, în această dimineață, pe raza localității Arcani. Accidentul este cu două victime. Un echipaj de poliție se află la fața locului.

Șoferița de 18 ani, vinovată!

La data de 19 iulie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe DN 67 Arcani a avut loc un accident de circulație, soldat cu victime.La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care au stabilit faptul că, un tânăr de 24 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 67 Arcani, din direcția Tismana-Târgu-Jiu, se angajase în depășirea unui autovehicul, moment în care un alt autoturism, condus de o tânără de 18 ani, ce se deplasa în aceeași direcție de mers, nu s-a asigurat la afectuarea manevrei de depășire și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 18 ani și a unei femei de 42 de ani, pasageră în autoturismul condus de aceasta, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Tânăr din Scoarța, înecat în Dunăre

Postat acum

on

De către

La finalul acestei luni ar fi împlinit 33 de ani dar și-a pierdut viața în timp ce se afla în vacanță, la Dunăre. Este vorba despre Cristinel Vîrjan din Bobu, comuna Scoarța, ce a fost înghițit de apa într-o zonă în care erau mai multe persoane și propus sa soție care nu a mai putut face nimic pentru acesta. Bărbatul a fost scos din Dunăre în timp ce inima încă îi bătea dar a murit pe patul de spital, în Craiova, scurt timp mai târziu.

Cristinel Vârjan era căsătorit civil de mai puțin de doi ani de zile. Cei doi soți nu aveau copii.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Firmă din Drăguțești amendată de Gardă de Mediu

Postat acum

on

De către

O altă firma care desfășoară activitate autorizata de dezmembrări auto a încălcat legislația specifică în domeniu. Este vorba de o societate care desfășoară activitate pe raza localității Drăguțești. Pentru încălcarea legislației de mediu, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 17500 lei.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiu: Iresponsabilitate și vandalism, pompe stradale distruse

Postat acum

on

De către

„Iresponsabilitate și vandalism. Sunt cuvintele ce caracterizează comportamentul unor semeni, care, în ultimele zile, și-au bătut joc de munca unor oameni, de banii publici și de locuitorii din Târgu Jiu. Aceste pompe stradale, pe care le vedeți in imagini, doar ce fuseseră înlocuite sau recondiționate. Pentru ca cetățenii să aibă acces la surse de apă, în această perioadă caniculară, dar și pentru a stopa risipa de apă, am înlocuit vechile pompe, cu unele care rămân pornite atâta timp cât este ținută apăsată clapeta. Din păcate, munca și investiția au fost distruse”, transmite viceprimarul municipiului, Bogdan Bejinaru.

Fenomenul s-a repetat aproape în fiecare noapte, în ultima săptămână, iar aceste fapte nu pot rămâne nepedepsite, completează alesul local.

„Fac apel la Poliția Locală și la cea națională, să verifice modul în care au fost distruse pompele din municipiu și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați. Trebuie să conștientizăm că, fără responsabilitate, nu putem avea un oraș decent”, a completat vicele.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR