Connect with us

ACTUALITATE

Angajări la CEO. Zeci de posturi, disponibile

Postat acum

on

Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. organizeaza recrutare de personal calificat, in vederea angajarii pe durata de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

Selectia în vederea angajarii se va face la sediul subunitatilor pentru care candidatii vor aplica, pe baza verificarii aptitudinilor profesionale, la o data care va fi comunicata ulterior, pe pagina de internet a societatii.

Dosarele de inscriere se vor depune până la data de 20.12.2021, ora 15:00, la registratura societatii din localitatea Tg-Jiu, str. A.I. Cuza, nr. 5, județul Gorj si vor conține următoarele documente:
-cerere de participare;
-copie după actul de identitate; copie după -diplomele de studii sau ale altor acte care atestă calificarea;

– certificatul de cazier judiciar; curriculum vitae.

Relații suplimentare se pot obține de la Directia Resurse Umane – Serviciul Organizare din cadrul societatii la telefon – 0372819756.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR