Connect with us

ACTUALITATE

Amenință cu blocarea noilor investiții la CEO

Postat acum

on

Liderii Federației Naționale a Muncii (FNM) amenință cu blocarea noilor investiții la CEO și contestă planul de restructurare a companiei. Conform acestui plan, ar urma să se construiască opt parcuri fotovoltaice și două grupuri energetice pe gaze, la Turceni și Ișalnița. Constantin Crețan, președintele FNM, a declarat că, în cazul în care nu va fi reglementată problema aportului în natură, pe care CEO și-a asumat-o la noile societăți mixte, atunci va depune o plângere în instanță pentru a le bloca. Noile investiții se vor face pe haldele de steril din carierele miniere, însă Constantin Crețan susține că statul nu trebuie să cedeze sute de hectare de teren noilor firme, ci doar să le dea în folosință. „În niciun caz nu trebuie să fie înstrăinate aceste terenuri către aceste SRL-uri, ci date în folosință. Ele trebuie să rămână la actualul proprietar sau să revină foștilor proprietari de la care au fost preluate acum zeci de ani. Dacă nu va fi reglementată problema terenurilor, vom depune o solicitare la instanță pentru blocarea investițiilor prin Ordonanță Președințială”, a declarat Constantin Crețan.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Accident la Iezureni, pe fondul vremii nefavorabile

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu. Totul, pe fondul vremii nefavorabile. Sunt doar pagube materiale în urma acestui accident rutier.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O haită de câini și-a făcut culcuș vizavi de Tribunalul Gorj

Postat acum

on

De către

Tot mai mulți cetățeni reclamă prezența câinilor fără stăpân, adunați în haite, pe străzile municipiului Târgu Jiu, inclusiv în zona centrală a orașului. O astfel de situație este semnalată în parcul de lângă Muzeul Județean, vizavi de Tribunalul Gorj.

Oamenii susțin că patrupedele adunate în haite sunt de necontrolat, că ar fi periculoase și se tem să nu fie mușcați. De altfel, potrivit unei statistici a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în fiecare zi din acest an, o persoană a fost mușcată de un câine, victima primind îngrijiri medicale la SJU.

Autoritatea locală pare că nu găsește însă soluții la această problemă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plecat la medic, căutat de poliție

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 72 de ani, din Motru, este dat dispărut, după ce a plecat la medic, la Cluj și nu s-a mai întors acasă. „La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe Nicolae de 72 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 25 ianuarie a.c., ora 05:00, cu un autocar înspre municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, unde avea o programare la un cabinet medical.
După ce s-a prezentat la cabinetul medical, bărbatul nu a mai răspuns la telefon”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR