Connect with us

EVENIMENTE

Amendă pentru mobila aruncată la gunoi

Postat acum

on

Un târgujian care a încercat să scape de mobila veche din casă a fost amendat cu 500 de lei. Bărbatul a dus obiectele de mobilier lângă ghenele de gunoi și a fost prins de polițiștii locali. „Polițiștii locali au depistat o persoană în timp ce abandona obiecte de mobilier uzate lângă platformele de colectare a deșeurilor menajere. A fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 500 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 19 din 2002. Deșeurile voluminoase (mobilier, canapele, saltele, obiecte sanitare, etc.) se elimină doar în condițiile legii, prin intermediul operatorilor licențiați și autorizați în acest sens, fiind interzisă abandonarea acestora pe domeniul public”, au comunicat reprezentanții Poliției Locale.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tu

    18 noiembrie 2021 at 16:43

    Mare treaba , mare brinza c-am pt asta îs platiti cu peste 4000 lei ….se fac de ris cu publicitatea asta.Sa prindă un hot, un braconier, un evadat, un cautat, un transfug etc…nu moși pe lingă ghene și în parcari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR