Connect with us

POLITICĂ

Agricultura rămâne o prioritate pentru PSD. Ciolacu: o să venim cu inițiative în acest sens

Postat acum

on

Liderii centrali ai Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu și Vasile Dâncu, au fost prezenți, la sfârșitul săptămânii trecute, în județul Gorj, unde s-a întâlnit cu reprezentanții partidului de la Gorj, cu primarii PSD, dar și cu cetățenii din județ.

Surpriza vizitei președintelui PSD a reprezentat-o întâlnirea cu rudele din comuna Bălești. Marcel Ciolacu, originar din Bălești din partea tatălui, a avut parte de o întâlnire la care nu se aștepta, cu verișorii și mătușa sa, din localitatea situată la câțiva kilometri de Târgu Jiu. Emoția revederii a fost evidentă, atât pentru social democrat, cât și pentru mătușa acestuia, cu care nu se mai văzuse de mai bine de șase ani, de la ultima sa vizită în Gorj.

De asemenea, Marcel Ciolacu a avut o întâlnire și cu agricultorii din localitate, care i-au mărturisit că s-au bucurat din plin de măsurile bune întreprinse de Guvernul PSD, prin ministrul Petre Daea, dar și de oportunitățile oferite prin programele cu finanțare europeană.

Printre aceștia se află și Balaci Cosmin Mihai, de 32 de ani, din satul Ceauru, comuna Băleșt. Este unul dintre cei mai importanți producători agricoli din comuna Băleşti. Acesta deţine patru solarii ce se întind pe o suprafață de 1100 mp. Cel mai mare sprijin l-a avut prin programele finanțate din fondurile europene, iar acum este unul dintre cei mai importanți producători din localitate.

„Îl felicit pe acest tânăr. Se vede că a muncit mult, iar astfel de oameni trebuie promovați. Este o afacere de familie, este un lucru foarte bun. O să vorbesc cu domnul ministru Daea și o să venim cu o inițiativă legislativă în acest sens”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gorjean ales la șefia Autorității Electorale Permanente

Postat acum

on

Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat marți de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani.
Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”. Greblă a fost prefect și senator de Gorj și prefectul Capitalei.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către politică

Postat acum

on

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către lumea politică. Mărioara Babu, din Novaci, s-a înscris în Partidul Ecologist din România. Băcița, care a primit Titlul Tezaur Uman Viu pentru promovarea tradițiilor culinare locale, la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, a devenit direct președinte al PER din Novaci.

Se va ocupa de coordonarea organizației locale și de atragerea de membri. Cel mai probabil, băcița va intra în competiția electorală la alegerile locale din 2024.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Încă un primar PNL trece la PSD

Postat acum

on

De către

Primarul din Arcani a trecut la PSD.”Îi urăm bun venit în echipa PSD Gorj domnului primar al localității Arcani, Aristică Daniel Coiculescu. Relația pe care atât eu cât și Cosmin Popescu o avem cu domnul primar este veche, bazată pe o bună colaborare. L-am susținut de fiecare dată când a avut nevoie, iar domnul primar Aristică Daniel Coiculescu știe că în PSD găsește oricând sprijin în promovarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea din Arcani”, este mesajul lui Mihai Weber, de pe pagina de Facebook.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR