Connect with us

Uncategorized

Accident la Drăguțești, două autoturisme implicate

Postat acum

on

În urma cu scurt timp s-a înregistrat o tamponare între două autoturisme, pe raza comunei Drăguțești, în apropierea primăriei. Din fericire, neatenția la volan nu a produs decât pagube materiale, nu și victime.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

A intrat din plin într-o nacelă elevatoare

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc la Bârsești în această dimineață. Un șofer neatent a lovit, din plin, o nacelă elevatoare parcată, conducătorul auto alegându-se cu pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Alarmă la Arhivele Statului, de la Peștișani

Postat acum

on

De către

A fost alarmă, la Peștișani, unde au fost mutate Arhivele Statului Gorj. Un senzor s-a declanșat și a pus pe jar autoritățile, care au crezut că este un incendiu. Pompierii au ajuns la fața locului, însă au constatat că a fost vorba, din fericire, doar de-o alarmă falsă. Sediul arhivelor a fost mutat la Peștișani, pentru renovarea instituției de la Târgu Jiu, unde funcționează filiala județeană.

Continuă să citeşti

ULTIMA ORĂ

Cocoreni: Doi tineri internați la spital! Mașina în care se aflau, lovită din spate de un TIR

Postat acum

on

De către

Doi tineri din Bălteni au ajuns, în această dimineață, la UPU SJU Târgu Jiu fiind victimele unui grav accident rutier petrecut pe raza localității Cocoreni. Cei doi, un băiat și o fată, se aflau în autoturismul proprietate personala a șoferiței și se pregăteau să întoarcă mașină pentru a-l lasă pe tânăr acasă. În timp ce șoferița a încetinit, autoturismul ei a fost lovită din spate de un TIR. Mașina a fost răsturnată pe plafon iar șoferița și pasagerul din dreapta s-au trezit pe șosea. Tânărul a are fracturi la câteva degete de la o mână și foarte multe zgârieturi iar fata are probleme la bazin și cu o fosta ruptă care i-ar fi intrat în plămân. Ambii sunt internați la SJU Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR