Connect with us

ULTIMA ORĂ

A patra nouă investiție din Motru, anunțată de Cosmin Morega, inaugurată joi!

Postat acum

on

Încă un tânăr antreprenor din Motru a fost convins de viceprimarul Cosmin Morega să investească în localitatea sa, acasă. Este vorba despre un tânăr din Însurăței care va realiza în sat, cu fonduri proprii și pe Start-Up, o spălătorie self.

Tânărul Andrei Giubega a lucrat mai mulți ani în străinătate, dar și la Timișoara și a fost încurajat de către Cosmin Morega dar și susținut de acesta, pentru a-și dezvolta, acasă, la Motru, o afacere proprie. Antreprenorul a investit 60.000 de euro, având un teren propriu ce i-a fost pus la dispoziție de părinții săi care locuiesc în zonă.

Afacerea a creat patru nou locuri de muncă, atât de necesare pentru zona Motru.

„Îi mulțumesc lui Cosmin Morega și familiei mele, toți m-au încurajat și au contribuit la obținerea documentelor, achiziționarea utilajelor, asta, mai ales că, am avut un moment în care, din cauza birocrației, am vrut să renunț la tot. Cosmin Morega s-a zbătut pentru a obține documentele necesare pentru afacere și a fost, de mai multe ori, în această locație în timpul realizării dându-mi sfaturi și consultând-mă cu dumnealui”, a declarat tânărul antreprenor Andrei.

Noua afacere va fi inaugurată joi la ora 16.00.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Proxeneți din Gorj, arestați pentru traficarea unei fete din Mehedinți

Postat acum

on

De către

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a 2 bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de trafic de minori. Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – martie 2023, o minoră, de 16 ani, ar fi fost exploatată sexual de doi bărbați, de 24, respectiv 28 de ani, fiind adăpostită în diverse locații.
La data de 23 martie 2023, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Tismana, județul Gorj, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă. În aceeași zi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea celor 2 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.
Ulterior, la data de 24 martie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a dispus arestarea preventivă a celor doi bănuiți, pentru 30 de zile.

Continuă să citeşti

MONDEN

Membrii Ansamblului „Nedeia” din Novaci, la întâlnire cu Măruță

Postat acum

on

De către

Tinerii talentați din zona Novaciului, păstrători de folclor, au plecat la București, la invitația cunoscutului realizator de emisiuni Măruță.

„Veseli, alături de artisti profesioniști minunați, am pornit spre Bucuresți cu o parte a Ansamblului Folcloric „Nedeia” Novaci, cu Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” si cu d-na Lenuța Gheorghițoiu, meșteră în prepararea cozonacului, la emisiunea lui Măruță(Pro Tv) să vorbim despre folclorul din nordul județului Gorj și despre tradiții gastronomice locale, totul pe ritmuri păstorești. Mulțumim pentru celor care au făcut posibilă această deplasare”, a transmis directoarea Casei de Cultură din Novaci, Elena Basarabă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR