Connect with us

ULTIMA ORĂ

A MURIT în accident! Familia oferă recompensă pentru a-i recupera telefonul!

Postat acum

on

Un fapt de neimaginat a ieșit la iveală, la aproape o săptămână de când o tânără și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier care a avut loc la Meriș, lângă Motru.

Soacra femeii a făcut un apel pe Facebook la cel care a găsit telefonul nororii sale sa-l aducă familiei.

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de duminică, 20 noiembrie, pe DN 67, în localitatea Meriș, din județul Mehedinți, între un autoturism și o căruță. Căruța circula pe marginea drumului, nefiind semnalizată, moment în care a fost lovită din spate, de un autoturism. În urma impactului, a rezultat decesul unei persoane de sex feminin, aflată în căruță. La fața locului au fost mobilizate două ambulanțe, una din Motru, iar alta din Drobeta Turnu Severin. Femeia a fost preluată de medici în stop cardiac, însă, în pofida încercărilor de resucitare, aceasta nu a mai putut fi salvată. Tânăra era căsătorită și avea doi copii.

După aproape o săptămână de la tragedie telefonul femeii este de negăsit, iar familia sa a făcut un apel pe rețelele de socializare în speranța că-l vor putea recupera de la cel care a intrat în posesia acestuia și chiar oferă recompensă.

”Cu durere in suflet, rog pe cel care a gasit telefonul nurorii mele, moarta in accidentul de la Meris, sa ni-l aduca! Oferim recompensa!”, a scris soacra tinerei pe Facebook.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Avarie la excavatorul 07 de la Cariera Tismana!

Postat acum

on

De către

O nouă avarie de proporții s-a petrecut în cadrul uneia dintre carierele Complexului Energetic Oltenia. De data aceasta este vorba despre Cariera Tismana și de excavatorul 07. Incidentul a avut loc vineri seara dar a fost bine acoperit de companie, în așa fel încât să nu afle presa.

Prin ruperea unor cabluri, benzile de la excavatorul de 1400, cu numărul 07, au căzut pe sol.

Este a doua avarie în mai puțin de o săptămână în CEO. Din fericire sunt doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Polițist din Cătunele, orb la neregulile firmelor private! Locuitorii sunt însă sancționați

Postat acum

on

De către

Mașinile de transport ale firmelor private, de la cariere din zona Lupoaia, utilizează la greu drumurile comunale, acoperindu-le cu nămol, în timp ce polițiștii de la postul din Cătunele se fac că nu le vad. În special, unul dintre agenți, este acuzat că preferă să se uite în cealaltă parte atunci când vede aceste mașini de transport greu, în schimb când trec locuitorii din Lupoaia aceștia sunt trași pe dreapta și trași la răspundere.

Oamenii simpli sunt controlați și sancționați de polițistul în cauză, fie pentru că nu poartă centura de siguranță, fie pentru că au trusa medicală expirată, se plâng cetățeni din Lupoaia.

Cetățenii din zonă au sesizat, de nenumărate ori, autorităților că mașinile în cauză murdăresc și afectează drumul, punând viața șoferilor în pericol, dar, din păcate, poliția nu a luat nicio măsură. Aceste mașini nu au ITP și nu sunt înmatriculate dar cu toate acestea utilizează drumul public, comunal.

Acestea lasă în urmă dezastru, dar cei care ar putea interveni așteaptă să plouă.

Oamenii cer șefului de post din Cătunele sa intervină și să își ia la rost subalternii permisivi cu privații dar drastici cu locuitorii.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medserv Min oferă gratuit servicii medicale și îngrijire la domiciliu! Pacienții trebuie să fie asigurați

Postat acum

on

De către

Pacienții care nu pot fi transportabili și sunt la domiciliu ori suferă de boli grave dar și cei care au nevoie de personal medical pentru un tratament injectabil pot solicita sprijin la Medserv Min. Totul este gratuit, iar pacienții prezintă, acasă, în momentul tratamentului, carnetul de asigurat.  

De anul trecut, Medserv Min, subunitate a CE Oltenia, condusă de către Anca Bordușanu, a reușit să acrediteze acest tip de servicii medicale la domiciliu, atât de necesare la nivelul județului Gorj. Serviciile se pot presta la nivelul întregului județ.

„Mergem acasă la pacient și îi acordăm tot sprijinul medical necesar, conform recomandărilor medicului specialist. Serviciile, pe care le prestăm, sunt gratuite”, transmite directorul executiv.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR