Connect with us

COMUNITATE

A început elaborarea SF-ului pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova

Postat acum

on

0 Shares

Viitorul drum expres Craiova – Târgu Jiu a intrat în faza de elaborare a studiului de fezabilitate. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova au precizat că, în același timp, trebuie finalizat și proiectul tehnic. Documentația urmează a fi predată CNAIR , în două luni, pentru a se trece la întocmirea caietului de sarcini. Se estimează că în această vară va fi organizată licitația, în urma căreia să fie desemnat constructorul viitorului drum de viteză din Oltenia. Contractul pentru Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic la Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu are o valoare de 27 de milioane de lei.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

A decedat un salariat al termocentralei de la Rovinari!

Postat acum

on

De către

Ion Licărete, salariat al SE Rovinari, a decedat după o luptă cu o boală grea. Salariatul este plâns de colegii de muncă deoarece a fost considerat un om bun, un prieten deosebit și un profesionist.

„Drum lin printre stele, colegul și prietenul nostru, Ion Licărete, un om deosebit care ne-a părăsit mult prea devreme! Odihnă veșnică!Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Sindicatul Energia Rovinari. Pe rețelele de socializare sunt nenumărate mesaje de condoleanțe și păreri de rău pentru decesul mult prea devreme a lui Ion Licărete.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Motru: A omorât un câine, lovindu-l cu un par în cap

Postat acum

on

De către

Incident semnalat, joi, la Motru. Un cetățean ar fi omorât un câine, în apropierea unui loc de joacă, martorii spunând că patrupedul i-ar fi muscat câinele proprietarului, iar omul a reacționat astfel violent.

Cele petrecute pe spațiul public au fost comentate intens pe rețelele de socializare, comentatorii fiind împărțiți în două categorii, unii care blamau gestul bărbatului care a omorât atât de dur câinele agresiv, iar alții care îl lăudau pentru intervenție, motivând că în zona erau copii.

Cert este că leșul câinelui ucis astfel a fost lăsat de cel care a comis fapta, la locul unde acesta l-a pocnit cu parul.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Inspectorii ITM, în control la Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu Cărbunești

Postat acum

on

De către

Inspectorii de muncă s-au prezentat astăzi la Spitalul Târgu Cărbunești, unitate al cărei manager se plângea de problemele financiare, asta urmare a salariilor mari din unitatea medicală, fără să spună însă că însuși managerul are o normă și jumătate, spor de sală și indemnizație de conducere. În aceiași situație se află și directorul medical dar și alți doctori din unitatea spitalicească.

„În acest moment este în desfăşurare un control inopinat la acest spital. Rezultatele vor fi comunicate ulterior”, a transmis Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, urmând ca rezultatele sa fie făcute publice.

Sunt suspiciuni si că unele persoane ar fi fost pontate fictiv, pentru a câștiga bani în plus. Spitalul are peste 570 de angajați, aproape 100 fiind medici.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!