Connect with us

POLITICĂ

A început campania electorală la Bumbești-Pițic! PNL și USR au luat startul

Postat acum

on

Primii ieșiți în campanie au fost duminică reprezentanții USR. Candidatul lor este Claudiu Golu.

„Ne-am deplasat astazi in comuna Bumbesti Pitic pentru a fi alaturi de colegul nostru, Claudiu Madalin Golu, care candideaza la alegerile partiale pentru functia de primar. Fostul primar PSD a fost demis pentru ca in loc sa actioneze pentru binele comunitatii, a facut-o pentru interesul personal, fiind condamnat definitiv la inchisoare cu executare.

Am gasit o comuna cu oameni si locuri minunate care au nevoie doar de un primar implicat. Claudiu isi doreste sa atraga fonduri europene pentru dezvoltarea economica a comunei, construirea unui siloz local pentru produse agrocole din care locuitorii comunei sa poata asigura livrarea catre magazine de profil si asfaltarea cu prioritate a drumurilor care duc la pensiunile din zona si a „Drumului lui Lutan”, catre noua atractie turistica „Casuta rasturnata”.

Ii dorim mult succes lui Claudiu si il asiguram de tot sprijinul nostru”, a transmis USR Gorj.

Liberalii au ieșit și ei în teren alaturi de senatorul Ion Iordache, de primari, consilieri județeni și aleși locali. Candidata partidului este Irina Cojocaru.

„Locuitorii comunei noastre trebuie să se prezinte din nou la urne la alegerile parțiale din 27 iunie pentru funcția de primar. Astăzi a început campania electorală și mă bucur că avem șansa să ne prezentăm programul electoral și să vă informăm despre proiectele noastre. Am încredere în susținerea dumneavoastră și sunt convinsă că împreună vom dezvolta comuna noastră la standardele pe care toți le dorim! Vă mulțumesc pentru căldura cu care ne-ați primit astăzi, pe mine și întreaga echipă! Împreună pentru Bumbești Pițic!”, a menționat și candidata liberală, totodată viceprimar cu atribuții de primar în localitate.

Pentru Bumbesti Pitic se bat electoral șase candidați: USR, PNL, PSD, ALDE, PER și PMP. Alegerile parțiale vor avea loc pe 27 iunie.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Iordache ajută! O firmă din Gorj, gata să sprijine antreprenorul pentru finalizarea lucrării de la Lainici

Postat acum

on

De către

„Văzând că lucrările de la Mănăstirea Lainici trenează de foarte mult timp, am decis să mă implic și să așez la aceeași masă antreprenorul general și o firmă din Gorj dispusă să finalizeze investiția”, a anunțat, în urmă cu scurt timp, Ion Iordache, senator Forța Dreptei.

Potrivit parlamentarului, constructorul gorjean și-a asumat responsabilitatea ca, împreună cu antreprenorul general, să lucreze continuu și să respecte următorul calendar: lucrările din zona mănăstirii vor fi gata la sfârșitul săptămânii viitoare; lucrările la pod se vor finaliza în maxim două luni.„Investiția din zona Lainici are un impact major în economia județului nostru pentru că face legătura între Gorj și partea de nord a țării facilitând transportul de mărfuri și turismul”, a menționat liderul Forța Dreptei.

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Forța Dreptei are organizație la Târgu Logrești!

Postat acum

on

De către

La finalul acestei săptămâni, senatorul Ion Iordache a lansat organizația Forța Dreptei Logrești, eveniment la care, anunță acesta, au participat sute de persoane.

„Le-am vorbit tuturor celor prezenți despre responsabilitatea pe care o avem fiecare față de comunitatea din care facem parte. Este important să ne implicăm într-un număr cât mai mare dacă ne dorim cu adevărat o schimbare. Am început lansarea organizațiilor locale cu cea de la Logrești pentru că aici vom avea alegeri parțiale și ne-am propus să câștigăm funcția de primar cu Popescu Aurelian Cătălin, un tânăr bine pregătit, cu experiență în administrație, care poate îmbunătăți fundamental soarta comunei.El ne-a prezentat viziunea de dezvoltare a comunei, pe care intenționează să o implementeze încă din prima zi de mandat pentru că Logrești a stagnat destul!”, a declarat senatorul Iordache.

În cadrul evenimentului de lansare au fost prezenți și specialiștii Caravanei pentru Gorj care au informat oamenii prezenți despre posibilitățile de accesare a fondurilor europene. Copiii au avut și ei parte de surprize cu muzică, baloane, desen, pictură pe față și personaje Disney.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputatul Miruță, în apărarea salariatei Primăriei Târgu Jiu agresată de primarul „bătăuș”

Postat acum

on

De către

„Primarul înfiat de PSD din Dănești, Mădălin Paliță, crede că își îndepărtează adversarii politici, ducandu-se în stil mafiot peste o doamnă în timpul serviciului pe care o agresează fizic lovind-o cu palmele peste față. Elena Giuverdea, este colega noastra de la USR Dănești și în această dimineață, în timp ce își facea treaba la serviciu dumneaei din Primăria Târgu Jiu, s-a trezit in birou cu primarul bătăuș, care a bruscat-o atat fizic cât si verbal fiindcă și-a permis, știind carte, să propage în spațiul public neregulile efectuate de primar în Primăria Dănești”, a transmis deputatul Radu Miruță.

„Cât timp PSD Gorj se laudă cu astfel de achiziții, cât timp laudă și tolerează astfel de bătăuși cu tricolor la piept, fără să reacționeze și să condamne, încuviințarea fără echivoc astfel de atitudini incalificabile. Condamn cu fermitate o astfel de manifestare violentă, mai ales din partea unui primar, cu atât mai mult față de o doamnă. Solicit IPJ Gorj și Parchetului să nu tergiverseze în niciun mod ancheta în curs și să își arate profesionalismul făcând lumina rapid în acest caz”, a completat parlamentarul USR.

USR Gorj anunță îi va asigura doamnei Giuverdea sprijin juridic calificat în perioada urmatoare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR