Connect with us

POLITICĂ

A început campania electorală la Bumbești-Pițic! PNL și USR au luat startul

Postat acum

on

Primii ieșiți în campanie au fost duminică reprezentanții USR. Candidatul lor este Claudiu Golu.

„Ne-am deplasat astazi in comuna Bumbesti Pitic pentru a fi alaturi de colegul nostru, Claudiu Madalin Golu, care candideaza la alegerile partiale pentru functia de primar. Fostul primar PSD a fost demis pentru ca in loc sa actioneze pentru binele comunitatii, a facut-o pentru interesul personal, fiind condamnat definitiv la inchisoare cu executare.

Am gasit o comuna cu oameni si locuri minunate care au nevoie doar de un primar implicat. Claudiu isi doreste sa atraga fonduri europene pentru dezvoltarea economica a comunei, construirea unui siloz local pentru produse agrocole din care locuitorii comunei sa poata asigura livrarea catre magazine de profil si asfaltarea cu prioritate a drumurilor care duc la pensiunile din zona si a „Drumului lui Lutan”, catre noua atractie turistica „Casuta rasturnata”.

Ii dorim mult succes lui Claudiu si il asiguram de tot sprijinul nostru”, a transmis USR Gorj.

Liberalii au ieșit și ei în teren alaturi de senatorul Ion Iordache, de primari, consilieri județeni și aleși locali. Candidata partidului este Irina Cojocaru.

„Locuitorii comunei noastre trebuie să se prezinte din nou la urne la alegerile parțiale din 27 iunie pentru funcția de primar. Astăzi a început campania electorală și mă bucur că avem șansa să ne prezentăm programul electoral și să vă informăm despre proiectele noastre. Am încredere în susținerea dumneavoastră și sunt convinsă că împreună vom dezvolta comuna noastră la standardele pe care toți le dorim! Vă mulțumesc pentru căldura cu care ne-ați primit astăzi, pe mine și întreaga echipă! Împreună pentru Bumbești Pițic!”, a menționat și candidata liberală, totodată viceprimar cu atribuții de primar în localitate.

Pentru Bumbesti Pitic se bat electoral șase candidați: USR, PNL, PSD, ALDE, PER și PMP. Alegerile parțiale vor avea loc pe 27 iunie.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR