Connect with us

EVENIMENTE

A doua nevastă i-a dat șah pesedistului Luis Popa! Directorul, la al doilea DIVORȚ

Postat acum

pe

Pesedistul Luis Popa, șeful Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, figurează pârât într-un dosar de divorț, intentat la jumătatea lunii decembrie de cea de-a doua sa soție, Andreea Florentina Popa. Cei doi au împreună un copil, dar acest lucru nu a oprit-o pe nevasta acestuia să ceară, urgent, separarea de cel ce îi este soț de o scurtă perioadă de timp. Ambii Popa mai au în CV câte un divorț.

 

Luis Popa, social-democratul care își dorește o candidatură la fotoliul de primar al municipiului Târgu-Jiu, s-a separat abia în aprilie 2018 de cea care îi era soție de șapte ani de zile, chiar dacă cei doi aveau împreună o fetiță. Popa a pus punct unei relații de mai bine de un deceniu după ce a întâlnit-o pe Andreea Ilie, căreia îi oferise un post de conducere la revista Cultura pe care acesta o patrona.

Deși ambii erau căsătoriți, în urma relației extraconjugale s-au separat de partenerii lor de viață pentru a deveni un cuplu, fapt care a stârnit reacții  destul de dure de la apropiații familiilor celor doi. Fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea, i-a cerut public, într-o emisiune TV, lui Popa, să-și oficializeze relația cu Andreea, deoarece acesta era(încă) căsătorit cu Livia Popa. Abia atunci, fostul director de la Polaris a cerut divorțul de nevasta sa, instanța pronunțându-se în aprilie 2018, separându-i pe cei doi soți și impunând custodie comună pentru minora rămasă în grija mamei.

Relația lui Luis Popa cu Andreea, deși scurtă, a fost una cu năbădăi, de mai multe ori aceștia separându-se verbal, ambii neascunzându-și nemulțumirile pe paginile proprii de Facebook. Asta, până la actualul divorț, cerut, potrivit Judecătoriei Târgu-Jiu de Andreea Popa. Deocamdată, instanța de judecată nu a stabilit un prim termen în proces. Dacă judecătorul va desface însă și a doua căsătorie a lui Ionuț Luis Popa acesta va fi obligat să plătească din salariul de director de la Consiliul Județean pensie alimentară pentru ambii copii.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

S-a înjunghiat în abdomen pentru că făcea parte dintr-o sectă?! Întrebările polițiștilor de la Investigații Criminale

Postat acum

pe

Un bărbat din Tîrgu Jiu și-a pus capăt zilelor, la finalul lunii ianuarie, asemenea vechilor samurai japonezi. În vârstă de 56 de ani, acesta s-a înjunghiat în abdomen, cu un cuțit. A făcut-o în baia apartamentului său dintr-un cartier din oraș. A murit, iar ancheta morții sale nu s-a finalizat. Ieri, vecinii decedatului, acesta locuind în municipiu pe strada Nicolae Titulescu, au fost întrebați dacă știau că bărbatul sa fi făcut parte dintr-o sectă. Polițiștii erau de la Investigații Criminale spun locatarii imobilului.

Pe 26 ianuarie, cadavrul bărbatului de 56 de ani a fost descoperit, într-un lac de sânge, de mama acestuia. Femeia a alerta poliția care a constatat decesul. În urmă, sinucigașul a lăsat și un carnet cu însemnări destinate mamei sale. „Din cercetările efectuate a reieşit faptul că un bărbat de 56 de ani din localitate era căzut în baia locuinţei. El prezenta o plagă înjunghiată în zona toracelui. În locuinţă a fost găsit un carnet cu menţiuni făcute de victima, adresate mamei sale”, au arătat reprezentanții Poliției din Tîrgu Jiu, la acea vreme.

Cadavrul sinucigașului a fost transportat, imediat după, la Serviciul de Medicină Legală, în vederea realizării necropsiei. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmau să stabilească cu exactitate cauzele sinuciderii. La o lună și jumătate de la evenimentul tragic ancheta nu s-a finalizat, polițiștii căutând indicii legate de motivația gestului sinucigaș.

Continuă să citești

EVENIMENTE

Omorât de roata desprinsă de la un camion

Postat acum

pe

Un bărbat a fost omorât pe o terasă, de roata unui camion, ce s-a desprins în mers. Tragicul eveniment s-a întâmplat în localitatea Mărășești, din Vrancea. Victima se afla pe terasa unui motel, situat pe Drumul European 85. Potrivit primelor informații oferite de polițiști, din cauza unor defecțiuni tehnice, roata din spate a unui camion s-ar fi desprins și ar fi lovit bărbatul de 62 de ani, care a murit în urma loviturii, decesul fiind constatat de echipajul ambulanței ce a venit la fața locului. Polițiștii au deschis un dosar penal, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Continuă să citești

EVENIMENTE

Opt patroni, prinși cu muncitori „la negru”

Postat acum

pe

Inspectorii de muncă au depistat opt patroni, care foloseau muncitori „la negru”. Echipele de control din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au găsit 12 persoane, pentru care angajatorii nu aveau forme legale de încadrare în muncă. „În urma verificărilor efectuate, inspectorii de muncă, cu atribuții de control în domeniul relațiilor de muncă, au depistat 12 cazuri de muncă nedeclarată, la 8 angajatori, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 210.000 de lei.  Cinci dintre  angajatorii verificați au fost sancționați conform prevederilor articolului 260, alineatul (1), litera e) din Legea numărul 53/2003 ,,primirea la muncă a uneia sau a mai multor persoane fără încheierea unui contract de muncă  în formă scrisă, în ziua anterioară începerii activității ’’ cu amenzi în cuantum de 180.000 de lei, iar ceilalți trei angajatori verificați au fost sancționați conform prevederilor articolului 260, alineatul (1), litera e^3 din Legea numărul 53/2003 ,,primirea la muncă a unuia sau a mai multor salariați în afara programului de lucru stabilit în cadrul contractelor individuale de muncă cu timp parțial’’, cu amenzi în valoare de 30.000 de lei”, se arat[ ]ntr-un comunicat emis de ITM Gorj.

Continuă să citești

Târgu Jiu
-1°
Partly Cloudy
06:5318:22 EET
Se simt: -1°C
Vânt : 3km/h W
Umiditate : 87%
Presiunea aerului: 1031.83mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-2°C
9/1°C
8/-2°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI