Connect with us

COMUNITATE

A demarat proiectul Școala de Vară, la Novaci

Postat acum

on

A fost demarat proiectul ȘCOALA DE VARĂ – NOVACI 2023 – Voluntariat pentru comunitate! Nu se percept taxe. Cursurile sunt gratuite. Organizatori sunt Primăria Novaci și Casa de Cultură Novaci.

Parteneri, prin rezonabila ofertă de spațiu pentru cursuri: Școala Gimnazială Novaci și Liceul Teoretic Novaci

Ediția a VI-a a proiectului ȘCOALA DE VARĂ conține ateliere de lucru, activități creative și recreative, Workshopuri  și alte forme de educație nonformală destinate copiilor si tinerilor din Novaci și din localitățile vecine, celor care petrec vacanța la bunici sau sunt în tranzit prin oraș. Participanții la cursurile Școlii de vară au ocazia să petreacă activ timpul liber, să își descopere și să își dezvolte pasiunile și talentul, să exerseze experiențe imposibile în cadrul programului școlar obișnuit, să comunice și să socializeze într-un mediu sănătos, să cunoască oameni noi, să descopere lumea cu ochii copilului curios și capabil de a selecta aspectele pozitive din mediul în care trăieste.

ÎNSCRIERILE se fac online pe contul doamnei Elena Basarabă sau direct în prima zi de curs. Anul acesta la școala de vară vor functiona 16 cursuri, lista fiind deschisă la propunerea unor voluntari, pentru care timpul este foarte prețios. Orice modificare de program va fi anunțată. Anunțurile se fac pe contul de Facebook ȘCOALA DE VARĂ 2019, Casa de Cultură Novaci – pagina oficială, Absolvenți Școala Gimnazială Pociovaliștea și contul personal al doamnei Elena Basarabă. Până în prezent s-au înscris 34 de voluntari dornici a se implica în viața comunității, prin acte de tip educational, în afara școlii tradiționale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Firicel, din Las Fierbinți, spectacol la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Actorul Cuzin Toma, celebru pentru rolul Firicel, din comedia Las Fierbinți, a destins atmosfera, în această seară, la Târgu Jiu. Spectacolul „Doamne ferește!”, a umplut sala teatrului din Târgu Jiu. Alături de Cuzin Toma, pe scena de la Târgu Jiu a urcat și actrița Irina Rădulescu, fiica marelui actor Dem Rădulescu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gorjul, pe locul doi în Oltenia privind numărul de turiști!

Postat acum

on

De către

Capacitatea de cazare turistică în funcţiune a structurilor de primire turistică din în Regiunea Sud-Vest Oltenia, în semestrul I 2023, a fost de 3519768 locuri-zile, în creștere cu 5,9% fată de semestrul I 2022. Cea mai mare capacitate de cazare în funcțiune a fost înregistrată în județul Vâlcea (54,2%), urmată de județele Gorj (16%), Dolj (12,4%), Mehedinți (10,4%) și Olt (7%), arată Direcția Județeană de Statistică Vâlcea.

În Regiunea Sud-Vest Oltenia, în semestrul I 2023, au fost înregistrate 391616 de sosiri de turiști mai mult cu 23,4% faţă de semestrul I 2022. Cele mai multe sosiri s-au înregistrat în judeţul Valcea (194023, reprezentând 49,5% din totalul regional), iar cele mai puţine sosiri înregistrate au fost în judeţul Olt (15021, reprezentând 3,8% din totalul regional).

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Un cunoscut actor a trecut pe la Stâna „Ștefanu”, de pe Transalpina

Postat acum

on

Un cunoscut actor din România a trecut zilele acestea pe la Stâna „Ștefanu”, de pe Transalpina. A fost întâmpinat chiar de către băcița Mărioara Babu. Denis Hanganu joacă în serialul „Clanul” de la Pro TV.
Actorul a vizitat muzeul de la Stâna „Ștefanu” și s-a delectat cu produsele culinare tradiționale ciobănești. A promis că va reveni pe Transalpina.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK