Connect with us

COMUNITATE

A amenințat cu un cuțit o gestionară și un bărbat de 53 de ani

Postat acum

on

La data de 28 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin apelul unic de urgență de o femeie de 36 de ani, din comuna Căpreni, gestionar într-un local public din aceeași localitate, cu privire la faptul că este amenințată de o persoană care are asupra sa un obiect tăietor.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care din primele cercetări a stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce se afla în incinta localului public, după efectuarea cumpărăturilor, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, l-a amenințat cu un obiect tăietor pe care îl avea asupra sa, pe un alt bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate.

Mai mult decât atât, bărbatul a amenințat-o cu moartea și pe angajata localului, care intervenise să aplaneze conflictul.

Cu ocazia intervenției, asupra bănuitului a fost găsit și indisponibilizat, obiectul tăietor în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 45 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și portul fără drept de obiecte periculoase.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, cu propuneri legale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Se mărește populația de lebede de pe râul Jiu

Postat acum

on

Comunitatea de lebede de la Târgu Jiu, de pe lacul de acumulare Vădeni și Parcul Central, s-a mărit. Lebedele au făcut pui. Pe barajul de la Vădeni și pe lacul din zona Parcului Central trăiesc peste 30 de lebede.

Acestea s-au stabilit permanent aici. Au hrană și un mediu în care se simt în siguranță. Din păcate, o lebădă a fost atacată recent cu pietre de către câțiva tineri. Întreaga colonie de păsări este monitorizată de către reprezentanții AJVPS Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Se deschide cel mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina

Postat acum

on

Se fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina. Este vorba de Stâna Ștefanu, deținută de Marioara Babu, din Novaci. Stâna, care oferă preparate tradiționale ciobănești, este vizitată de mii de turiști an de an. Obiectivul ar fi trebuit să fie deschis pe 1 iunie, însă încă se mai lucrează la punerea în siguranță a șoselei Transalpina. Cel mai probabil totul va fi gata în jurul datei de 10 iunie. Stâna dispune și de un muzeu al portului popular.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Câlnic: Bucurie maximă pentru copii, primarul alături de sărbătoriți

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Câlnic a fost alături de sărbătoriții zilei de 1 Iunie încă de ieri când primarul le-a oferit copiilor de la școlile și grădinițele de pe raza localității cadouri și distracție cu mascote din desene animate.

„Astăzi am avut din nou imensa bucurie să fiu în mijlocul copiilor, să fiu în mijlocul micuților, dar și mai marilor mei câlniceni. Această bucurie s-a datorat faptului că mâine este 1 Iunie, Ziua internațională a copilului, și, cu această ocazie, am oferit cadouri tuturor elevilor si preșcolarilor care frecventează cursurile școlilor sau grădinițelor de pe raza comunei Câlnic. Am fost primiți cu entuziasm de către copii, iar fericirea li se citea în ochișori. Pe lângă plăsuțele cu dulciuri, micuții mei câlniceni au mai avut parte și de alte surprize, în mijlocul lor fiind astăzi Mickey Mouse și Minnie Mouse. Copiii au fost extraordinar de încântați, iar pentru mine nu există satisfacție mai mare decât aceasta.Dragi mei câlniceni, vă doresc din suflet să aveți copii sănătoși și să vă bucurați de ei și de realizările lor toată viața”, a transmis, miercuri, primarul Dumitru Vulpe.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR