Connect with us

ACTUALITATE

DIICOT Gorj: Prins cu două colete pline cu droguri de risc! Le trimitea cu autocarul în Norvegia

Postat acum

on

0 Shares

La data de 2 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au organizat o acțiune de prindere, în flagrant delict, în municipiul Târgu Jiu, a unui bărbat, care ar fi predat unui angajat al unei societăți de transport internațional două cutii.

În cutiile respective, se aflau mai multe blistere cu comprimate ce conțineau ca substanță activă Clonazepam (17.470 de bucăți) și altele, ce conțineau ca substanță activă Alprazolam (106.065 de bucăți), bunuri cu o valoare de piață de aproximativ 600.000 de euro.

Totodată, în urma constatării infracțiunii flagrante, au fost descoperiți și ridicați 1.500 de euro, 1.950 de lei, dar și două terminale mobile.

Alprazolam și Clonazepam sunt substanțe care fac parte din categoria drogurilor de risc, conform Tabelului-Anexă nr. III din Legea nr. 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În cauză, s-a reținut faptul că bărbatul ar fi preluat, deținut și transportat drogurile de risc din orașul Târgu Cărbunești în municipiului Târgu Jiu, unde ar fi fost încărcate într-un autocar cu destinația Norvegia, în vederea comercializării pe teritoriul acestei țări.

La data de 3 iunie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj și a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Cum va fi vremea în vacanța de 1 Mai și de Paște

Postat acum

on

De către

Temperaturile medii în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile țării.  (ANM), a emis prognoza meteo pentru perioada 8 aprilie – 6 mai 2024.

Potrivit meteorologilor valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale, în următoarele patru săptămâni, iar precipitaţiile vor fi deficitare, cu anumite excepţii în unele zone şi perioade, când vor fi apropiate de cele normale sau uşor excedentare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Serbare câmpenească, de 1 Mai, la Drăgoieni. Cum vor circula autobuzele

Postat acum

on

De către

Municipalitatea din Târgu-Jiu a început pregătirile pentru manifestările de Ziua Muncii. ,,Păstrăm tradiția și organizăm sărbătoarea câmpenească de la Drăgoieni, cu ocazia zilei de 1 Mai. Ansamblul „Maria Lătărețu” și Taraful „Nuți și Vasile Tapotă” vor urca pe scena montată la Drăgoeni, începând cu ora 13:00, acolo unde vă așteptăm cu muzică bună.

Cu această ocazie, Societatea TRANSLOC a modificat programul mijloacelor de transport care vor circula cu o frecvență de 15 minute, între orele 09:00 și 20:00″, a anunțat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Și-au depus candidatura în zi de sărbătoare. Speră să fie cu noroc

Postat acum

on

De către

„În zi de mare sărbătoare creștinească, am marcat un moment important pentru comunitatea din Țicleni! Cu credință și speranță, au depus dosarele de candidatură primarul Constantin Radu și echipa noastră de consilieri locali din partea Partidului Social Democrat. Prezența la festivitate a Președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, a domnului senator, Cristi Rujan, a domnului ministru secretar de stat, Marius Negru, a președintelui TSD Gorj, Cutitoiu Marius și a echipei PSD Gorj demonstrează suportul solid pentru continuarea proiectelor de dezvoltare locală. Această unitate și încredere în echipa noastră sunt esențiale pentru progresul și bunăstarea Țicleniului.
Sub conducerea primarului Radu Constantin, Țicleniul a cunoscut transformări semnificative și ne dorim să continuăm pe acest drum, cu aceeași dedicare pentru îmbunătățirea calității vieții tuturor cetățenilor. Proiectele viitoare și inițiativele planificate vor aduce și mai multe beneficii în comunitatea noastră!
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături astăzi și celor care ne susțin în demersul nostru de a construi un Țicleni mai prosper și mai dinamic. Haideți să mergem împreună spre victorie și să muncim împreună pentru un viitor mai bun! Noi, ECHIPA PSD GORJ, facem treabă….de mulți ani! Continuăm împreună!”, este mesajul postat de către Mihai Istrate, fost subprefect de Gorj (PSD), pe pagina sa de socializare.
Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!