Connect with us

Uncategorized

4,7 milioane de euro pentru Novaci

Postat acum

on

Zilele trecute, în cadrul unei întâlniri de lucru la sediul ADR Oltenia autoritatea locală din Novaci a semnat contractul “ Înființare Centru Orășenesc De creație, Arte și Tradiții și traseu Ciclo-pietonal ”. Primarul de Novaci, Dumitru Leuștean, spune că se dorește dezvoltarea acestui proiect ce însumează aproximativ 4.7 milioane euro(fonduri europene).

Locația in care va evolua proiectul este fostul sediu al D.G.A.S.P./ Raionul Gilort, unde va beneficia și de un nou parc de relaxare. „Scopul nostru este de a crește și dezvolta învățământului local prin diferite activități culturale precum și cea menționata zilele anterioare (“Arte mici”). De altfel dorim sa punem accent și pe siguranța în trafic a pietonilor și sa facem pași importanți în dezvoltarea unui oraș verde pentru localnici și pentru turiști”, transmite edilul local.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Condițiile minerilor, pentru ordonanța așteptată de la Guvern

Postat acum

on

De către

Protestatarii din Complexul Oltenia nu renunță la revendicărilor care îi țin în stradă. Liderii minerilor cer viitorului guvern emiterea unei ordonanțe de urgență, care să corecteze legea reducerii vârstei de pensionare. „Cerem să fie respectat spiritul pentru care a fost cerută, creată și adoptată legea 197/2021, iar o eventuală OUG de completare, clarificare a acestei legi, să țină cont de cele patru principii la care noi ținem foarte mult! Respectiv reducerea cu 13 ani a vârstei de pensionare a minerilor și energeticienilor care au împlinit cel puțin 52 de ani varsta și care au lucrat 25 de ani în activitățile menționate în lege, cu o vechime în muncă (contributivitate) de 30 de ani, iar punctajul de calcul pentru stagiul complet de cotizare, să fie 25 de ani”, sunt cerințele minerilor și energeticienilor.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cere un ministru de la Gorj

Postat acum

on

De către

Liberalii gorjeni riscă să piardă avantajul obținut în timpul mandatului lui Florin Cîțu, când au avut un ministru și mai mulți secretari de stat. Marcel Romanescu speră ca unul dintre membrii de la Gorj să obțină un post în noul guvern, considerând că asta ar aduce un beneficiu pentru autoritățile locale.

Ministrul demis al Finanțelor, Dan Vîlceanu, este vehiculat pentru un nou post, însă susținerea liberalului gorjean nu este sigură.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR