Connect with us

ACTUALITATE

23 de accidente de muncă în CEO în 2021

Postat acum

on

23 de accidente de muncă, dintre care unul mortal, au fost înregistrate la Complexul Energetic Oltenia de la începutul anului 2021 şi până în prezent.

Potrivit ITM, pe parcursul anului 2021, CEO a înregistrat şi raportat Inspectoratului un număr de 22 accidente de muncă, dintre care un mortal. În urma verificărilor întreprinse, inspectorii de muncă cu atribuţii de control în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au aplicat 5 sancţiuni în cuantum de 21.500 lei. În acest an, până în prezent, CEO a înregistrat şi raportat Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj un accident de muncă cu incapacitate temporară de muncă. În urma verificărilor întreprinse, inspectorii de muncă cu atribuţii de control în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au aplicat 4 sancţiuni în valoare de 15.500 lei. Pentru deficienţele constatate au fost dispuse şi măsuri de remediere.”În prezent, se află în curs de cercetare trei evenimente mortale la angajatorul Societatea Complexul Energetic Oltenia”, au mai transmis reprezentanţii ITM Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR