Connect with us

ULTIMA ORĂ

200 de flori, donate de doi antreprenori către SJU Târgu Jiu

Postat acum

on

Sute de flori au fost plantate la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Asta, după ce doi tineri antreprenori au donat peste 200 de flori Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, plante ornamentale care vor aduce bucurie atât pacienților, cât și angajaților unității medicale.

Garofițele, primulele, năstureii și panseluțele au fost plantate în curtea Spitalului de la Pasarelă, în fața Secției Oncologie și în curtea Spitalului de pe strada Progresului (Spitalul 700). Sorin Otărășanu, antreprenorul din Țicleni care deține „Grădina cu Flori” și Vasile Hortopan de la „Serele Curpen Stănești” și-au arătat, în acest fel, aprecierea față de medicii și asistentele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, dar și respectul față de pacienți. Sorin Otărășanu a fost cel care a și plantat peste 200 de flori, alături de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

„Am dorit să le facem o bucurie, a venit primăvara și este momentul prielnic pentru a planta flori. Omul vine de nevoie la spital și m-am gândit că ar fi o mică bucurie să vadă, când vine aici, flori frumos colorate, să simtă că a venit primăvara”, a spus Sorin Otărășanu de la „Grădina cu Flori”.

Personalul medical de la Secția de Oncologie a lăudat frumosul gest al antreprenorilor: „Este o bucurie pentru noi, gestul dumnealor ne-a impresionat. Și pentru pacienți va fi un lucru benefic să vadă florile aici. Vom avea grijă de ele! Mulțumim!”.

Angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, de la Serviciul Administrativ, se ocupă în această perioadă și de toaletarea copacilor, curățarea și îngrijirea spațiilor verzi, amenajarea parcului din curtea Spitalului 700 etc.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR