Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

112: Dusterul Primăriei Bumbești-Pițic, în curtea primăriței! Irina Cojocaru e la mare

Postat acum

on

A fost ședință de Consiliu Local la Bumbești Pitic astăzi iar în plen consilierul USR, Golu Claudiu, a întrebat unde este mașina primăriei, atâta timp când primărița de la PNL este în concediu pe Litoral.

Consilierului i s-a răspuns că aleșii locali nu știu aceasta informație. Claudiu Golu a trecut pe lângă locuința Irinei Cojocaru și a văzut apoi Dusterul Primăriei în curtea primăriței liberale. Acesta a sunat imediat la 112, sesizând că Dusterul Primăriei nu se află la instituția publică ci este închis, de două zile, pe proprietatea familiei Cojocaru, bunul în cauză fiind al UAT-ului.

Consilierul a subliniat că, din bani publici, primăria achită lunar suma de 2100 de lei rată la firma de leasing, plus 900 de lei Casco, lunar, pentru acest autoturism de care nu se pot folosi funcționării primăriei. De altfel, la achiziționare, primarul PNL le-ar fi spus consilierilor că va utiliza autoturismul doar pentru situații de urgențe si în folosul primăriei..

Un echipaj de la poliția din Bumbești-Pițic s-a deplasat astăzi la fața locului și a întocmit actele pentru dosar penal. În cauză se vorbește despre abuz în serviciu și chiar furt.

O situație similară s-a înregistrat, nu demult, și în comuna Schela unde primarul utiliza autoturismul UAT-ului în scop personal.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ergo

    24 iunie 2022 at 23:06

    Același lucru se întîmplă și la B.Jiu unde primarul-rudar și navetist,locuiește la 12-14 km de sediul primăriei,la Curtișoara și face două drumuri pe zi și cum el”muncește”și sîmbăta și duminica una din mașini stă non stop la poarta uneia din vile.Pînă cînd stimate organe de cercetare indiferent care???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Date false la recensământul din Gorj! Primăriile își protejează astfel angajații

Postat acum

on

De către

În mai multe localități din Gorj s-au oferit recenzorilor date false, interesul de a majora populația comunelor a fost unul gândit de primării. La un număr redus de populație, scad și posturile din UAT-uri. Funcționarii rămân pe posturi, cu un recensământ făcut din pix, iar salariile nu scad.

Șocant a fost când s-a făcut o comparație între cifrele de la recensământul din localitățile respective și datele de la Evidența Populației. O astfel de diferența s-a constatat în comuna Roșia de Amaradia.

„Am avut o populaţie de 3.628. Cu alunecările de teren s-au mai mutat la Cojani şi la Câmpu Mare. Scopul nostru era să avem tot peste 3.000, ca să rămânem localitate de gradul II. De asta ne-am luptat şi noi cu echipa primăriei şi cu recenzorii. Avem peste 3.100 şi asta înseamnă că rămânem comună de gradul II“, a menționat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

În comunele unde există astfel de probleme se vor face verificări anunță Direcția Județeană de Statistică.

Primele rezultate ale recensământului vor fi publicate în decembrie 2022, a anunțat luni INS.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO. Gorjeancă, fost ofițer de penitenciare, vedetă pe o platformă on-line destinată adulților!

Postat acum

on

De către

După ce a activat vreme de câțiva ani la Penitenciarul Tg-Jiu, o tânără gorjeancă a ajuns director al unui penitenciar în Dolj, însă a fost nevoită să se pensioneze, în urma unor scandaluri de răsunet. Ulterior, gorjeanca s-a apucat să facă sport în mod intensiv și-a mărit bustul și a devenit vedetă pe o platformă online pentru adulți.

Cu un nou aspect fizic, tânăra și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, cu numele „Sexy Brunette”, unde a început să posteze, contra cost, filmări și fotografii în care apare în ipostaze indecente, potrivit Gândul.ro.

„Sunt singura fată de pe OnlyFans care oferă posibilitatea tuturor abonaților să interacționeze cu mine. Tot ce fac, fac cu drag și implicare”, se prezintă „Sexy Brunette”.

Contactată de jurnaliștii publicației menționate, fostul ofițer de penitenciare a confirmat fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Omu’ și locu’ la Primăria Bălești! Concursuri fără contracandidați, cu rezultat previzibil

Postat acum

on

De către

Trei posturi a scos la concurs de Primăria Bălești, toate pe perioada nedeterminată, la care s-au înscris exact trei candidați, câte unul pe fiecare post.

Evident că toți candidații și-au anonimizat numele, de parcă nici nu se cunoaște deja în comună ori în primărie cine va ocupa postul de asistent medical comunitar debutant, ori cine va lua postul de inspector la Serviciul Economic de la Taxe și Impozite Locale.

Se știe deja și cine va ocupa și postul de la Achiziții, deoarece în același stil s-au ocupat mai toate funcțiile scoase la concurs în primăria din Bălești. Rude, prieteni, apropiați, lipitori de afișe, aceasta este rețeta câștigătoare pentru o primărie al cărui primar blama, nu demult, practica identică a fostului primar Paicu. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR